Masjid Al-Khairiyah

  • PANDANGAN DEPAN MASJID AL-KHAIRIYAH TAMAN SERI GOMBAK

Selamat Datang

Selamat Datang diucapkan dan terima kasih kerana telah mengunjungi laman sesawang rasmi Masjid Al-Khairiyah, Taman Seri Gombak, Batu Caves, Selangor Darul Ehsan. Laman sesawang ini telah dibangunkan oleh Biro ICT dan Penerangan, Masjid Al-Khairiyah, Taman Seri Gombak, Batu Caves, Selangor Darul Ehsan.

Pihak kami berharap dengan kewujudan laman sesawang ini akan dapat memberi kemudahan kepada umum bagi mendapatkan informasi terkini tentang hal-hal berkaitan masjid, jadual-jadual, kursus, berita terkini dan juga aktiviti-aktiviti yang bakal dijalankan. Jika anda mempunyai sebarang cadangan atau aduan tentang hal-hal yang berkaitan, sila ajukan kepada kami melalui emel kami di  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  atau melalui laman sesawang sosial Facebook kami di www.facebook.com/masjid.alkhairiyah.

Tahniah diucapkan kepada Imam 1 Masjid Al-Khairiyah Taman Seri Gombak kerana telah terpilih sebagai Tokoh Maal Hijrah bagi tahun 1437 hijrah bersempena sambutan Maal Hijrah Masjid Al-Khairiyah Taman Seri Gombak pada 1 Muharram 1437H bersamaan 14 Oktober 2015.